Luni  09:30 - 00:00
Marţi  09:30 - 00:00
Miercuri  09:30  - 00:00
Joi  09:30 - 00:00
Vineri  09:30 - 00:00
Sâmbătă  10:00 - 00:00
Duminică 11:00 - 00:00

Pizza Prosciutto cotto e Funghi

Sos de roșii, mozzarella, prosciutto cotto, ciuperci

 


33 lei

Descriere

Pizza Prosciutto cotto e Funghi

Pizza Prosciutto cotto e Funghi este o combinație delicioasă între clasicul prosciutto cotto și ciuperci, care vă va încânta simțurile cu savoarea sa autentică. Această pizza este alcătuită dintr-un strat generos de sos de roșii, mozzarella, prosciutto cotto și ciuperci, toate coapte până la perfecțiune.

Numele „Prosciutto cotto e Funghi” are rădăcini italiene și descrie în mod clar ingredientele principale ale acestei pizza.

Sosul de roșii aromat cu note dulci formează baza gustului plin de savoare al acestei pizza. Mozzarella, cu textura sa cremoasă, se topește frumos și se îmbină perfect cu celelalte ingrediente. Prosciutto cotto, delicat și savuros, adaugă o notă de rafinament și autenticitate. El este completat de ciuperci, care aduc o textură plăcută și un gust special în fiecare mușcătură. Combinația dintre prosciutto cotto și ciuperci creează o armonie perfectă între arome și texturi.

Pizza Prosciutto cotto e Funghi vă invită să vă bucurați de un amestec echilibrat de ingrediente italiene autentice și să experimentați o explozie de gusturi în fiecare mușcătură.

Poftă bună!

CE ALTE PRODUSE AU PREFERAT ALTII

Title

Go to Top