Luni  09:30 - 00:00
Marţi  09:30 - 00:00
Miercuri  09:30  - 00:00
Joi  09:30 - 00:00
Vineri  09:30 - 00:00
Sâmbătă  10:00 - 00:00
Duminică 11:00 - 00:00

Pizza Primavera Extra

Sos de roșii, mozzarella, rucola, ardei, porumb, roșii, măsline, parmezan

 


58 lei

Descriere

Pizza Primavera Extra

Pizza Primavera este o rețetă delicioasă, plină de prospețime și arome vibrante. Această pizza îmbină ingrediente proaspete și gustoase, care includ: sos de roșii, mozzarella, rucola, ardei, porumb, roșii, măsline și parmezan.

Numele „Primavera” are o legătură puternică cu anotimpul de primăvară și toată energia și frumusețea pe care o aduce în natură, fiind ales pentru a descrie perfect combinația de legume proaspete și culori vii pe care le găsim pe această pizza.

Gustul acesteia este o explozie de savoare. Sosul de roșii își aduce aportul de dulceață și acel gust distinct italian, mozzarella se topește perfect și îi oferă cremozitate, iar rucola adaugă o notă ușor amăruie și o textură crocantă. Ardeiul și porumbul aduc un plus de dulceață iar roșiile proaspete oferă o aromă intensă și o prospețime minunată, în timp ce măslinele adaugă gustul necesar de sare. Nu în ultimul rând, parmezanul ras care completează perfect toată combinația de arome.

Pizza Primavera este alegerea ideală pentru cei care caută o experiență culinară plină de prospețime și savoare. Indiferent dacă ești un vegetarian convins sau pur și simplu iubești combinația de legume și brânză, această pizza te va cuceri cu siguranță.

Vă invităm să o încercați și să vă bucurați de explozia de arome și texturi.

Poftă bună!

CE ALTE PRODUSE AU PREFERAT ALTII

Title

Go to Top