Luni  09:30 - 00:00
Marţi  09:30 - 00:00
Miercuri  09:30  - 00:00
Joi  09:30 - 00:00
Vineri  09:30 - 00:00
Sâmbătă  10:00 - 00:00
Duminică 11:00 - 00:00

Pizza Primavera e Formaggio Extra

Sos de roșii, mozzarella, emmentaler, feta, rucola, porumb, roșii, parmezan

 


58 lei

Descriere

Pizza Primavera e Formaggio Extra

Pizza Primavera e Formaggio o pizza plină de prospețime și arome rafinate, care combină ingrediente savuroase pentru a oferi o experiență culinară de neuitat: sos de roșii, mozzarella, emmentaler, fetta, rucola, porumb, roșii și parmezan.

Numele „Primavera e Formaggio” sugerează prospețime deoarece încorporează aromele și culorile specifice primăverii, oferind o experiență gustativă vibrantă.

Bucură-te de un amestec delicios de brânzeturi. Mozzarella se topește perfect în combinație cu emmentalerul, iar fetta oferă o aromă intensă și o textură delicată.

Adăugăm în această simfonie de arome proaspete și rucola, care contribuie cu o notă ușor amăruie și o textură crocantă. Porumbul adaugă dulceață, roșiile aduc prospețime, iar parmezanul ras deasupra completează ansamblul cu gustul său sărat și intens.

Primavera e Formaggio este o combinație perfect echilibrată între brânzeturi rafinate și legume proaspete, ce se întrepătrund într-un dans al aromelor pe un blat de pizza subțire și crocant.

Este alegerea ideală pentru iubitorii de brânzeturi și pentru cei care caută o pizza rafinată, plină de prospețime și arome.

Poftă bună!

CE ALTE PRODUSE AU PREFERAT ALTII

Title

Go to Top